TIENERAVONDEN

Speciaal voor meiden van 12 t/m 14 jaar: de tieneravonden. Hoe begin je je weekend leuker dan met een paar meiden die net als jij zin hebben in een avondje ontspanning en gezelligheid en die tegelijkertijd meer willen weten over hoe je voor jezelf kunt opkomen, hoe je jezelf kunt zijn in een groep, wat je sterke kanten zijn en hoe je omgaat met alle mooie en minder mooie dingen die je tegenkomt op social media.

Wat kun je verwachten?

Je komt 3 keer hiernaartoe. De tieneravonden zijn zowel bedoeld om je iets te leren als om je weekend op een leuke manier in te luiden. Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die sterke kanten kunt inzetten op momenten die je lastig vindt. Je leert hoe je jezelf kunt zijn en je tegelijk staande houdt in een groep. We oefenen hoe je op een goede manier gebruik kunt maken van je stem en lichaamshouding zodat je zelfverzekerd overkomt. En we hebben het over social media: hoe gebruik je social media op een veilige manier? Wat zijn de voordelen ervan? En wat de nadelen? De groep is klein waardoor jouw vragen en inbreng alle ruimte krijgen.

Tieneravonden 2021
Nog geen data bekend.

Praktisch

  Ben jij erbij? Leuk! Vraag je ouders om even een mail te sturen. Vermeld daarin dat je je wilt aanmelden voor de tieneravonden.

  De kosten bedragen € 17,50 p.p. per avond. Je betaalt het totale bedrag voor 3 avonden in 1x. Je ontvangt hiervoor een factuur die je betaalt vóór de 1e avond.

  De avonden gaan door bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

  Heb je een vriendin, klas- of teamgenoot die ook graag mee wil doen? Nodig haar gerust uit om zich ook aan te melden! 

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op.