TIENERAVONDEN

Speciaal voor meiden van 12 t/m 14 jaar: de tieneravonden. Hoe begin je je weekend leuker dan met een paar meiden die net als jij zin hebben in een avondje ontspanning en gezelligheid en die tegelijkertijd meer willen weten over hoe je voor jezelf kunt opkomen, hoe je jezelf kunt zijn in een groep, wat je sterke kanten zijn en hoe je omgaat met alle mooie en minder mooie dingen die je tegenkomt op social media.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt 4 keer hiernaartoe van 19.00-21.30 uur. De eerste drie avonden werken we vooral aan onderwerpen die te maken hebben met je binnenkant. De laatste avond ga je met je buitenkant aan de slag. Je leert dan van een visagiste​ tijdens een workshop haar & make-up hoe je jezelf kunt opmaken op een manier die bij jou past. Ben je van nature niet zo’n meisjes-meisje en heb je niet zoveel met make-up? Geen enkel probleem! Jij geeft aan wat je wel en niet wilt en samen zorgen we ervoor dat jij je prettig voelt.

Wil je erbij zijn? Geef je dan snel op! De kosten bedragen € 17,50 p.p. per avond (waarbij het totale bedrag van € 70,00 vooraf in 1x voldaan dient te worden).

We gaan van start als er naast jou nog minimaal 5 andere deelnemers zijn. Nodig dus gerust een vriendin of klasgenoot uit. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Voor 2019 zijn op dit moment nog geen data bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan even contact op.