BRUGKLASTRAINING

Ben jij er bij? Je zit in groep 8 en gaat komend schooljaar naar het voortgezet onderwijs. Leuk! En waarschijnlijk ook wel spannend. Want je komt in een nieuwe omgeving waar je je draai weer moet vinden. Waar je ineens weer bij de jongste leerlingen hoort in plaats van bij de oudste. Waar je je lokaal moet zoeken, huiswerk krijgt en waar je ieder uur van docent wisselt.
Vind je het fijn om goed voorbereid te starten? Dan ben je welkom bij de brugklastraining!

Welke sterke kanten heb jij? En hoe kun je die inzetten op je nieuwe school? Hoe blijf je jezelf? Hoe leg je contact met je nieuwe klasgenoten? Hoe kun je je lichaam en je stem op een goede manier inzetten, zodat je je wat zelfverzekerder voelt? Hoe kun je ervoor zorgen dat je jezelf sterk denkt? In 3 uur tijd ga je het ontdekken en ervaren.
Je bent met maximaal 5 andere kinderen, zodat er alle ruimte en tijd is om jouw verwachtingen en ideeën over de middelbare school met elkaar te bespreken. En natuurlijk krijg je de dingen die je geleerd hebt mee op papier. Zo kun je het op je gemak teruglezen vlak voor het nieuwe jaar start.

Voor 2021 is de datum  nog niet bekend. Veel zal afhangen van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Is je interesse gewekt en wil je graag op de hoogte gehouden worden over de training? Vraag je ouders dan even om dit door te geven per mail. Zodra er een nieuwe datum bekend is, ben je de eerste die het hoort en ben je zeker van een plaatsje.

Heb je nog vragen? Vraag je ouders dan even om contact op te nemen.