Coaching kind

*** LET OP: PER 01-01-2023 IS DE PRAKTIJK GESLOTEN! ***  

In een coachtraject werkt je kind op een ontspannen manier aan het doel waarvoor jullie komen. Misschien gaan we creatief aan de slag of leert je kind vanuit beweging nieuwe vaardigheden aan. Het kan ook zijn dat we oefeningen doen waarbij je kind ervaart hoe belangrijk het is om zijn/haar stem en lichaamstaal op een goede manier te gebruiken. En natuurlijk is een spel of het werken met één van de honden ook een optie. Je kind mag daarbij altijd aangeven wat hij/zij leuk vindt. Je kind komt in een coachtraject gemiddeld 8 tot 10 keer. Een afspraak duurt een uur.

Je kind is van harte welkom als hij of zij problemen ervaart op het gebied van:

  zelfvertrouwen
  weerbaarheid
  (faal)angst
  hoogbegaafdheid
  scheiding
  gevoeligheid
  rouw of verlies
  sociale vaardigheden
  spanning of stress

Ouderondersteuning

Heb jij vooral behoefte aan iemand die met je meedenkt over de manier waarop je als ouder met bepaald gedrag van je kind om kunt gaan? Dan kunnen we een ouderconsult afspreken. Samen kijken we naar wat er precies speelt tussen jou en je kind. We kijken niet alleen naar wat er niet goed gaat, maar richten ons vooral op de dingen die wél goed gaan. Juist omdat de dingen die wel goed gaan vaak de sleutel vormen tot de gewenste verandering. Je krijgt inzicht in jouw handelen en de reacties daarop van je kind. Doordat jij in beweging komt, doorbreek je de vicieuze cirkel waarin je met je kind terechtgekomen bent. Vaak heb je na één gesprek alweer voldoende handvatten om zelf verder te kunnen.

Maar... er is nog meer! Benieuwd?

Neem dan een kijkje op de pagina met overige activiteiten. De jaarlijkse Brugklastraining heeft er een plekje en je vindt er informatie over de Tieneravonden. Wil je graag meer lezen over zaken rond de opvoeding van je kind? Op dezelfde pagina vind je mijn blog.